Ydelser


   - Vi holder kontakten

KONTAKT OS

      27 20 74 72

bo@bpelservice.dk

Om BP El-Service

 Om BP El-service - din lokale elektriker

 

BP Elservice er en aut. el-installatør fra Næstved, der udfører alle former for el-installationer store som små for vores kunder i lokalområdet. Med rundt regnet 20 års erfaring fra el-branchen er vi i stand til at løfte en bred vifte af el-opgaver lige fra nybyg og renovering til el-arbejde i industrien og på kontorer.

 

Vi har en stærk forankring i lokalområdet. Ud over den større trykhed mange kunder oplever ved at anvende lokal arbejdskraft, betyder det rent praktisk, at vi altid er lige om hjørnet, hvis der skulle opstå et akut problem. Derudover har vi et godt netværk af lokale samarbejdspartnere, som vi trykt kan henvise vores kunder til, hvis de har andre håndværksopgaver, der skal løses.

 

Vi sætter en stor ære i at levere en ordentlig, professionel og vedkommende service til vores kunder. Det indebærer blandt andet, at opgaverne løses ud fra målsætningen om at imødekomme den enkelte kundes særlige behov og ønsker, at vi overholder de aftaler, vi laver med vores kunder, og at kvaliteten, af det produkt vi leverer, matcher de forventninger, kunden med rette kan have til vores arbejde. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor kalder vi ikke en opgave for fuldført, før kunden har vendt tommelfingeren opad.

 

Vi tilbyder vores ekspertise inden for følgende El-opgaver:

 

-       Energioptimering

-       LED-belysning

-       Solceller

-       Nybyggeri

-       Renovering

-       Varmepumper

-       Forsikringsskader

-       El-installationer på kontorer

-       El-intallationer i industrien

-       Ombygninger

-       IHC/IHC NET

 

Kort sagt alt inden for traditionelle og moderne el-installationer.

 

BP El-service – Det lokale valg

║  BP El-Service ApS    Nygårdsvej 15, 4700 Næstved 27 20 74 72  bo@bpelservice.dk   CVR.: 35403752

Created by Gylden Media ApS